Yoga:

Yoga dierengateway AnnLikz

Yoga is een oefening voor lichaam en geest. Verschillende yogastijlen combineren fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie of ontspanning. Zo zijn er talloze vormen van Yoga om te beoefenen. 

Yoga doormiddel van dierengateways:

Bewegen in kracht is een uniek hedendaags-holistisch model waarin zelfhulp, coaching en therapie samengaan. De kern van deze yoga is te ervaren hoe (gateway) diergedrag ons lichaamsbewustzijn kan vergroten om zo de weg vrij te maken voor zelfhelende kracht en gezondheid. Diverse dieren staan model voor even zovele bewegingsoefeningen, dansimprovisaties, stemoefeningen en visualisaties.

Elk dier, van landschildpad tot kameel, kan worden beschouwd als een toegangspoort naar oerlagen van onze ziel. Ieder dier leidt ons naar een specifieke krachtbron en staat symbool voor een aspect in ons.

Als deelnemer maak je zintuiglijke innerlijke reizen, fantasie, energiewerk, tekenopdrachten en/of bewegingsverkenning.
Vervolgens zullen we een oefening doen of een bepaald lichaamsdeel kiezen om je op te focussen. Door het oefenen van een Gateway kunnen we in contact komen met de eigenschappen van het dier zoals die ook in ons aanwezig zijn. Denk aan het vermogen om te genieten van de kat, de
trots van de pauw of de onverzettelijke kracht van de beer. Kwaliteiten die we vervolgens sterker in ons dagelijks leven kunnen inzetten. Deze bijzondere vorm van yoga brengt je tot jezelf.

Wat maakt AnnLikz speciaal voor jou?

Ik bied Yoga, doormiddel van dierengateways, in privé les aan. Doordat ik yoga aanbied op een exclusieve manier, is het laagdrempeliger en persoonlijker om te doen. Hierdoor kan je je vrijer voelen om met jezelf aan de slag te gaan in een vertrouwelijke sfeer. Dit kan eventueel ook online. Niet iedereen vindt het prettig om yoga te beoefenen in een groep, waarvan u de andere deelnemers niet goed genoeg kent. Dan is Yoga bij AnnLikz een goede manier om toch met yoga aan de slag te gaan.

Eventueel kan dit met 2 personen, als u het prettiger vindt om de yoga samen met een vriend/vriendin/kennis te doen.

De yoga lessen zullen, over het algemeen, plaatsvinden in een rustige omgeving. Ik heb goede ervaringen met yoga lessen in de heuvels/bergen. Hier kan je in alle rust, te midden van de natuur, yoga op een ontspannen manier ervaren.

Ook biedt ik Yoga In The Mountains Inclusief. Dit is een uitgebreider programma, dan de reguliere yoga. We zullen starten met een (stilte) wandeling naar de plaats waar de yoga zal plaatsvinden. Op de rustige plek in de bergen aangekomen, zullen we starten met yoga door middel van dierengateways. Na afloop is er fruit en daarna zullen we op een ontspannen manier teruglopen naar “de bewoonde wereld”.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend, contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via Whatsapp en e-mail. De gegevens kunt u vinden op de contact pagina.

Liefdevolle groet,

Annelies

Annlikz

AnnLikz: Ondersteunend – Verbindend – Helpend 2024 ©