Wie ben ik

Ik ben in 1969 geboren in Amsterdam. Als kleine jonge dame hield ik al erg van de natuur en bezocht dan ook regelmatig mijn oma in Zeeuws Vlaanderen. Heerlijk genieten van de ruimte en de natuur. Het bezoeken van het strand. Het zoeken naar stenen en schelpen vond ik toen al erg leuk. Op jonge leeftijd was ik al bezig met energetische energie en spiritualiteit. Ik voelde me anders dan anderen, maar ervaarde hier geen last van.

Na mijn middelbare school ben ik gaan studeren bij Schoevers voor secretaresse. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam als (management) secretaresse. Ik heb bij verschillende instellingen en bedrijven gewerkt. Mijn secretariële werkzaamheden vonden plaats in het bedrijfsleven, als ook bij gezondheidszorg instellingen en gemeentes. Doordat ik het “echte” contact met mensen miste in mijn werk ben ik me verder gaan ontwikkelen en gaan kijken hoe ik dat kon integreren in mijn werkzaamheden.

Aangezien de spiritualiteit me bleef aantrekken ben ik rond 2015 in aanraking gekomen met mindfullness en ontspanningsoefeningen. Hier ben ik me vanaf die tijd meer in gaan verdiepen, doordat ik de effecten op mijzelf hiervan ervaarde. Hierdoor ben ik toen verschillende opleidingen gaan volgen zoals yoga docent, Reiki I, II en III, voetreflexmassage en stervensbegeleiding. 

Doordat ik daarnaast nog steeds veel bezig was met stenen, ben ik me nog meer gaan verdiepen in edelstenen en mineralen en de werking ervan. Zoals ik op jonge leeftijd al bezig was met het zoeken naar stenen, kwam dit weer terug op mijn pad. Eigenlijk was dat nooit weggeweest. Maar nu zocht ik meer de verdieping en de werking van stenen en mineralen. Ik zal dan ook altijd een spiritueel winkeltje binnen gaan om te kijken welke stenen en mineralen ze hebben. Ondertussen heb ik zelf een behoorlijke verzameling van stenen en mineralen en zal ook altijd kijken naar wat voor steen helpend kan zijn voor belangrijke personen in mijn omgeving.

Vanaf 2022 ben ik me ook gaan focussen op het coachen/helpen van mensen. Hierdoor ben ik de opleiding life coach doen. Hiermee wil ik mensen coachen bij allerlei levensvragen en problemen waar iemand tegenaan loopt. Dit doe ik door de persoon te coachen met daarbij mijn spirituele inslag.

De laatste tijd ben ik ook weer actiever aan de slag gegaan met Reiki op Afstand. Ik heb gehoord van de mensen die ik hiermee behandel, dat dit erg positief werkt. Het is een prettige manier van Reiki behandeling, die op iedere plaats mogelijk is en die voor veel mensen makkelijk toepasbaar is in hun soms drukke leven.

Stone beach

Ik merk dat ik nooit uitgeleerd ben en zal mezelf dan ook steeds verder blijven ontwikkelen.

Aangezien ik afgelopen jaren meer rust ervaarde en meer balans in mijn leven, ben ik gestart met AnnLikz. Met AnnLikz wil ik de rust en balans ook overdragen aan anderen.

Annlikz

AnnLikz: Ondersteunend – Verbindend – Helpend 2024 ©