Reiki:

Levensboom Reiki AnnLikz

Reiki is een eeuwenoude alternatieve geneeswijze die in de eerste plaats gebaseerd is op de overdracht van energie tussen de behandelaar en de ontvanger. Reiki ontvangt kosmische energie voor mens en dier door persoonlijke handoplegging of Reiki op afstand. Door het ontvangen van de energie worden blokkades in alle lichaamsdelen opgeheven. Reiki wordt ingezet bij fysieke, emotionele en mentale klachten. Reiki is gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit. Je creëert rust en evenwicht.

Wanneer Reiki toepassen?

In de energiebanen kunnen blokkeringen ontstaan die de energiehuishouding uit balans kunnen brengen. Deze energiebanen zijn verbonden door knooppunten of ook wel de chakra’s genoemd. De behandelaar maakt tijdens de sessie de energieblokkades ongedaan. Dat wordt gedaan door extra energie door het lichaam van de ontvanger te laten stromen.
Reiki helpt aandoeningen te voorkomen of in sommige gevallen makkelijker te genezen. Je kan Reiki zien als aanvulling en ondersteuning op de reguliere geneeskunde. (Niet ter vervanging van behandelingen door een arts.)

Behandeling Reiki:

Intuïtief zal ik als behandelaar de handen op bepaalde punten van je lichaam zachtjes neerleggen. Deze handopleggingen zullen een bepaald aantal minuten duren, zolang als de plek dat nodig acht. Het kan zijn dat bepaalde handopleggingen langer duren op de ene plek dan op andere plekken. Ook kan het zijn dat ik als behandelaar terugkeer naar een plek, na andere plekken te hebben behandeld. Alles in het lichaam is met elkaar verbonden en communiceert met elkaar. Een verandering op één plek veroorzaakt ook verandering op de andere punten. Hierdoor kan het soms nodig zijn om een plek van extra Reiki energie te voorzien.

Levensweg Reiki AnnLikz

Ervaringen met Reiki:

Een Reiki behandeling kun je vergelijken met een massage, maar dan voor je energetische lichaam. Daar waar een fysieke massage bijvoorbeeld knopen uit je rug doet oplossen, zo heft een Reiki behandeling blokkades op in je energie lichaam. Wat uiteindelijk ook weer ten goede komt van je fysieke lichaam. Energetische blokkades vertalen zich namelijk vaak naar lichamelijke pijnen of andere fysieke belemmeringen. Een Reiki behandeling biedt verlichting, ontspanning en heft blokkades op.

Situatie:

De behandeling vindt plaats op een behandeltafel of stoel. Trek voor de gelegenheid comfortabele zittende kleding aan. De sessie hangt af van de afgesproken tijd.
Reiki op afstand werkt hetzelfde als een normale behandeling. Alleen zijn wij niet bij elkaar in één ruimte. De energie die voor de ontvanger bestemt is, komt zijn/haar richting op. De duur is ± 30 minuten. Na contact te hebben gehad met de ontvanger en een aantal persoonlijke gegevens te
hebben ontvangen, maak ik mij klaar voor de behandeling door muziek, wierook, kaars en altaar. Hierna start ik met Reiki op afstand. Na afloop zal ik contact hebben met de ontvanger via whatsapp of telefonisch.
Ik zal, als behandelaar, vooraf aan de ontvanger vragen een foto of geboortedatum door te geven, zodat ik mede daarmee op afstand reiki kan aanbieden. Ik zal een kwartier voor de afgesproken tijd contact hebben met de ontvanger, zodat eventuele intenties van de ontvanger meegenomen kunnen worden in de reiki op afstand.

Stroming Reiki AnnLikz

Wat maakt AnnLikz speciaal voor jou?

Ik zal voor jou (ontvanger) een veilige omgeving creëren. Hierin zijn vertrouwen en overgeven aan de situatie belangrijk. Zowel bij een persoonlijke behandeling, als bij Reiki op afstand, zal ik symbolisch een altaar voor de ontvanger maken. Door het kennismakingsgesprek zal mijn intuïtie mij vertellen welke tools toegevoegd mogen worden aan het altaar. Als extra is er ook een mogelijkheid om na afloop een oracle kaart vanuit de natuur of dierenwereld te trekken.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via Whatsapp en e-mail. De gegevens kunt u vinden op de contact pagina.

Liefdevolle groet,

Annelies

Annlikz