Reviews

Annlikz
Harmke Mailly
Harmke Mailly
21 Maart 2024
Super fijne Afstand Reiki behandeling gehad.Voelde veel energie en m'n lichaam werd warm. Na afloop heeft ze ook nog een persoonlijke boodschap gegeven wat ze doorkreeg tijdens de sessie. Ik kan het zeker aanbevelen.
Andrea Akkermans
Andrea Akkermans
14 Januari 2024
Het was een hele fijne behandeling met verschillende inzichten en beelden vooral de kaart was doeltreffend en daar ga ik nu mee aan de slag .Dank je wel Annelies .
Arien Akkermans
Arien Akkermans
8 December 2023
In ontspannende sfeer tot rust komen. Met fijne en duidelijke voorbereiding. Prettig om te mogen ervaren. Mooie natuurkaart tekst gekregen. Dank je wel Annelies
Joanneke06@hotmail.com 06joan1970
Joanneke06@hotmail.com 06joan1970
2 December 2023
Ik had veel spanning in mijn lichaam na de Reiki was ik ontspannen en de stres was weg. De volgende dag voelde ik me zo ontspannen en gelukkig. Ik raad t iedereen aan om deze Reiki te ervaren het is een cadeau voor jezelf😇
Annie Rovers
Annie Rovers
12 November 2023
De reiki was weer geweldig helemaal tot rust gekomen. Dankjewel Annelies.

Reviews vanuit AnnLikz.nl

4,9
Rated 4,9 out of 5
4,9 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

geweldig

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2024

een fantastisch mens dank je voor het licht en rust in mn leven. Een en al liefde. xxx

Ellen

Antwoord van AnnLikz

Dank je wel Ellen. Fijn te horen en te lezen.

Lieve groet,

Annelies

Reiki

Rated 5,0 out of 5
23 januari 2024

Het was een hele fijne behandeling met verschillende inzichten en beelden vooral de kaart was doeltreffend en daar ga ik nu mee aan de slag .Dank je wel Annelies .

Andrea

Antwoord van AnnLikz

Bedankt Andrea voor je goede review. Leuk te lezen dat de kaart doeltreffend was.

Lieve groet,

Annelies

Reiki

Rated 5,0 out of 5
16 december 2023

14 dec

Ik heb een behandeling Reiki gehad van Annelies.

Was heel ontspannend en voelde de warmte van haar handen wat bij me doen

Vandaar dat ik weer in januari een afspraak heb gemaakt

Met vr groet Addie van der Veer

Addie

Antwoord van AnnLikz

Dank je wel voor je mooie review. Erg leuk om te horen en lezen dat het zo goed is bevallen. Tot in januari voor de volgende Reiki behandeling.

Lieve groet,

Annelies

Reiki op afstand

Rated 5,0 out of 5
9 december 2023

In ontspannende sfeer tot rust komen. Met fijne en duidelijke voorbereiding. Prettig om te mogen ervaren. Mooie natuurkaart tekst gekregen. Dank je wel Annelies

Arien

Antwoord van AnnLikz

Bedankt voor je goede review. Leuk te lezen dat je de kaart mooi/leuk vond.

Lieve groet,

Annelies

Ontspannen reiki

Rated 5,0 out of 5
7 december 2023

Het was een heerlijke en ontspannen reiki op afstand. Ik merkte door de warmte in mijn schouder dat er aan mijn schouderklachten gewerkt werd. Leuke bijkomstigheid was dat ik na afloop een foto van het altaartje heb mogen ontvangen en een foto van het kaartje per app. Annelies, je kan merken dat je het serieus neemt. Dank je wel.

Groet,

Lionel.

Lionel

Antwoord van AnnLikz

Dank je wel voor je reactie en mooie review. Ik ben blij dat je het altaar en kaartje met plezier hebt ontvangen.

Lieve groet,

Annelies

Annlikz