Reiki op afstand:

Reiki op afstand kun je bereiken waar en wanneer je maar wilt, dus ook wanneer een fysieke behandeling niet mogelijk is. De afstand maakt niet uit. De behandelaar (gever) werkt met drie energetische symbolen. Deze symbolen staan voor verbinding tussen gever en ontvanger. Ze werken op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied en zet extra krachten bij. Hierdoor kan ik de behandeling op de juiste manier op jou afstemmen, zodat jij (ontvanger) precies krijgt wat jij op dat moment nodig hebt.

Ondanks de afstand komen alle thema’s aan de orde die jij (ontvanger) wilt laten behandelen. Het is voor mij, als behandelaar, mogelijk voor alle thema’s energie uit het universum te halen, maar jij dient hiervoor open te staan. De Reiki energie gaat voor het hoogst haalbare wat goed is voor jou.

Altaar AnnLikz

Voor een afstandsbehandeling heb ik je naam nodig, geboortedatum, woonplaats en eventueel een foto. Hierdoor kan ik op de juiste persoon afstemmen. Ik zal vooraf kort vragen naar de klachten en intenties die jij wil laten mee resoneren. Als laatste bespreken wij een datum en tijdstip af. De duur van de behandeling is ongeveer 30 minuten, in stilte in jouw eigen vertrouwde omgeving.

Een kwartier voordat jij Reiki op afstand ontvangt neem ik via de whatsapp contact met jou op, zodat ik op het afgesproken tijdstip op jou kan afstemmen. Ik nodig je uit, voor de Reiki op afstand, een veilige en vertrouwde plek voor jezelf te creëren, zodat jij de energie goed kan ontvangen. Na het maken van een altaar, waar ik mijn intuïtie op af zal stemmen, start ik met de behandeling door het zenden van energie naar jou toe. Ik zal gebruik maken van Reiki energie, een veilige ruimte, altaar, muziek en wierook.

Ik geef via whatsapp door wanneer de behandeling is afgerond. Na afloop van de behandeling is het mogelijk in contact te blijven door whatsapp of e-mail.

AnnLikz Altaar

Voordelen van Reiki op afstand?

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een fysieke Reiki behandeling op een behandeltafel of stoel. Het voordeel van Reiki op afstand is dat je de energie kan ontvangen in je eigen vertrouwde omgeving op elk moment van de dag. 

Hoeveel Reiki op afstand behandelingen heb jij nodig?

De hoeveelheid behandelingen is afhankelijk van de persoon en de wens. Ik adviseer om niet vaker dan 1 keer per week Reiki te ondergaan. Reiki zorgt voor veel energie in je lichaam en je lichaam moet ook ruimte krijgen om dit te verwerken en de afvalstoffen te kunnen afvoeren.

Wat maakt AnnLikz speciaal voor jou? 

Ik zal voor jou, als ontvanger, een veilige omgeving creëren. Hierin zijn vertrouwen en overgeven aan de situatie belangrijk. Tijdens de behandeling sta jij centraal. Mocht je willen praten, zachte muziek op de achtergrond willen of juist in stilte willen verkeren, kies jouw weg hierin. De behandelingen vinden plaats in je eigen veilige omgeving en ik zal werken vanuit mijn praktijkruimte.

Impressie van een Reiki op Afstand sessie.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via Whatsapp en e-mail. De gegevens kunt u vinden op de contact pagina.

Liefdevolle groet,

Annelies

Annlikz

AnnLikz: Ondersteunend – Verbindend – Helpend 2024 ©