Yoga, Reiki en Voetreflextherapie.

Voor de volgende therapie├źn en behandelingen kunt u bij mij terecht in Spanje en/of Nederland. Yoga individueel, Reiki, Reiki op Afstand en Voetreflextherapie.

Ik ben ruim 15 jaar geleden in aanraking gekomen met Mindfulness en ontspanningsoefeningen. Doordat ik de effecten hiervan ervaarde, ben ik mezelf meer gaan verdiepen in Reiki en Yoga. Ik ben in die tijd ook gestart met de nodige opleidingen hiervoor, waaronder psychomotion opleiding yogadocente, voetreflexmassage, stervensbegeleiding en Reiki I, II en III.

Sinds begin 2022 ben ik mezelf meer gaan verdiepen in het coachen van mensen. Hierbij wil ik mensen coachen bij allerlei levensvragen en problemen. Dit eventueel samen met yoga en ontspanningsoefeningen.

Mijn werkgebied in Spanje is het zuid-oosten, omgeving Marbella, Estepona, Manilva, Sabinillas, Sotogrande. Ook in Nederland bied ik behandelingen aan in de omgeving van Middelharnis en de omgeving van Noordwijk.

Voor informatie en/of het maken van een afspraak kunt u, vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via Whatsapp en e-mail. De gegevens kunt u vinden op de contact pagina.

Annlikz